Wij vinden het erg belangrijk om onze sociale verantwoordelijkheid te nemen en dragen lokale activiteiten en initiatieven dan ook een warm hart toe. Wij ondersteunen daarom diverse initiatieven uit onze regio op maatschappelijk, cultureel en sportgebied. Daarbij vormen onze kernwaarden: persoonlijk, betrokken en dichtbij de criteria. 

 

Om van de sponsoring een succes te maken, hebben wij ook enige tijd nodig. Doe jouw sponsoraanvraag dus ruim op tijd! Dit geeft ons de gelegenheid jouw sponsoraanvraag te beoordelen en (bij het besluit tot sponsoring) tot een goede uitvoering te brengen. Om de sponsoraanvraag te kunnen beoordelen, vragen we je vriendelijk onderstaand formulier in te vullen. Wij streven ernaar om binnen 3 werkdagen na het indienen van jouw aanvraag een reactie te geven op de sponsoraanvraag.

Aanvraagformulier

Nb. Wij verzoeken jou de sponsoraanvraag enkel via bovenstaand online aanvraagformulier in te dienen. Sponsoraanvragen welke telefonisch of schriftelijk ingediend worden, zullen wij niet in behandeling nemen.